(Artikelnr: HE042)
Zakje bloemzaadjes om uw eigen bloemen te kweken die in Israel groeien en vaak al genoemd werden in Bijbelse tijden. Linen is een kleine struikachtige plant met prachtige roze klokbloempjes. Het een plant waar in Bijbelse tijd de stof linnen van gemaakt werd. Volgens de beschrijving zijn er 98 schriftplaatsen gevonden waar dit plantje genoemd wordt, waaronder: Markus 15:46 en Joh 19:40, teksten die vertellen over de begrafenis an Yeshua. De zaadjes gedijen het beste als u ze in de volle grond zaait, maar u kunt ze ook eerst in huis opkweken en uitplanten. Instructies staan achter op het zakje in het Engels.

En deze kocht fijn linnen en nadat hij Hem van het kruis afgenomen had, wikkelde hij Hem in dat fijne linnen en legde Hem in een graf dat in een rots uitgehakt was; en hij wentelde een steen voor de ingang van het graf. Markus 15:46 (HSV)


 
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 4,95
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

HE042 

Voorraad

Relevante producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.