(Artikelnr: HE046)
Zakje zaadjes om uw eigen bloemen en kruiden te kweken die in Israel groeien en vaak al genoemd werden in Bijbelse tijden en/of nu (nog) in het wild voorkomen in Israel. De Mosterdzaad plant heeft lange stengels van 20-80 cm hoog en prachtige gele bloemen. De plant bloeit van mei tot september. In Galilea is de plant nog wel in het wild te vinden, maar hij wordt voornamelijk gekweekt onder optimale omstandigheden. Het is nu mogelijk uw eigen Bijbelse Mosterdzaad te zaaien in uw eigen tuin. De zaadjes gedijen het beste als u ze in de volle grond zaait. Het mosterdzaadje wordt genoemd op diverse schriftplaatsen in de Bijbel, zie hiervoor de acherkant van het zakje. Instructies staan achter op het zakje in het Engels.

...want voorwaar, Ik zeg u: Als u een geloof had als een mosterdzaad, u zou tegen deze berg zeggen: Verplaats u van hier naar daar! En hij zou gaan, en niets zou voor u onmogelijk zijn. Mattheus 17:20 (HSV)
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 4,95
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

HE046 

Voorraad

Relevante producten
Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.