(Artikelnr: HE045)
Zakje zaadjes om uw eigen bloemen en kruiden te kweken die in Israel groeien en vaak al genoemd werden in Bijbelse tijden en/of nu (nog) in het wild voorkomen in Israel. Mint is sterk aromatisch en wordt onder meer gebruikt voor allerlei medische toepassingen. Het is overal in Israel in het wild te vinden en zeer geliefd om thee mee te maken die helpt tegen verkoudheid, astma, maag/darmkrampen, flatulentie, misselijkheid, hoofdpijn, enz. Ook heerlijk als toepassing in allerlei gerechten, zoals salades en desserts. Het is nu mogelijk uw eigen Bijbelse Mint te zaaien in uw eigen tuin. De zaadjes gedijen het beste als u ze in de volle grond zaait. U kunt mint ook in potten kweken, maar de plant moet dan wel elk jaar gepot worden in nieuwe potgrond met voldoende voeding. Instructies staan achter op het zakje in het Engels.

Wee u, schriftgeleerden en Farizeeën, huichelaars, want u geeft tienden van de munt de dille en de komijn, en u laat het belangrijkste van de wet na: het recht, en de barmhartigheid en het geloof. Deze dingen zou men moeten doen en die andere dingen niet nalaten. Mattheus 23:23 (HSV)
 
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 4,95
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

HE045 

Voorraad

Relevante producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.