(Artikelnr: MK-008)

Deze mini kaartjes zijn een leuke manier om een presentje een persoonlijke touch te geven. Op de achterkant is voldoende ruimte voor een persoonlijke boodschap of groet. U kunt ze op een pakketje plakken of met een mooi lint aan een fles wijn of een bloemetje hangen. Ze zijn van stevig papier gemaakt van gerecycled materiaal.  
Afmeting: 8,5 x 5,5 cm.

Ahavah is het Hebreeuwse woord voor liefde. Liefde voor YHWH, Zijn Woord, Zijn Feesten, Zijn Volk en Zijn Land, is het centrale thema in de designs van Ahavah. De ontwerpen hebben een eigentijds design dat past in elk interieur. De pastel kleurige kaarten en materialen met veelal Hebreeuwse Bijbelteksten, zegenbeden of groeten zijn stuk voor stuk heel mooi als decoratie in uw huis. Ze zijn gemaakt van gerecycled materiaal dat mooi aansluit bij de trent van deze tijd. U kunt ze inlijsten of zo neerzetten, maar ook ophangen tussen bijvoorbeeld een houten broekhanger of met klemhaakjes is heel leuk. De foto's bij de Ahavah producten tonen alvast wat inspiratie.
 

Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 0,75
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

MK-008 

Voorraad

Relevante producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.