(Artikelnr: RAF-SJ351)
Dit prachtig Chai hangertje is een ontwerp van de bekende goud- en zilversmid Rafael uit de oude stad van Jeruzalem. Al decenia lang is Rafael een zeer geliefde kunstenaar. Hij heeft ondermeer sieraden ontworpen en gemaakt voor het Jemenitische vorstenhuis. Dit ontwerp is heel speciaal omdat Rafael er het steenmotief van de 'Kotel' (Westelijke Muur) in verwerkt heeft, zodat u elk moment een herinnering aan Jeruzalem bij u heeft. Zowel geschikt voor dames als voor heren.

Het hangertje heeft een afmeting van 1,3 x 1 cm en aan de ketting heeft het een totale hoogte van 2 cm. Het hangertje wordt geleverd aan een bijpassende zilveren ketting van 45 cm. Mocht u een andere maat ketting nodig hebben, neemt u dan gerust contact met ons op.

Let op: Behandel uw sieraden altijd met zorg, ook als er geen Romeins Glas, Jeruzalemsteen, Eilatsteen of andere (half)edelstenen in verwerkt zijn. Om beschadigingen te voorkomen en de glans te waarborgen wordt zwemmen, douchen en sporten met de sieraden afgeraden. Ook adviseren wij u uw waardevolle sieraden 's nachts af te doen.  

 
Prijsinformatie:
Prijs per stuk :
€ 59,00
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

RAF-SJ351 

Voorraad

Relevante producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.