(Artikelnr: RAF-SJ197)
Deze Davidster hanger is gemaakt van fijn filigree werk en bezet met saffieren in twee kleuren blauw. Een prachtig handwerk van de bekende goud- en zilversmid Rafael uit de oude stad van Jeruzalem. Rafael is niet alleen beroemd vanwege zijn prachtige Jemenitische ontwerpen, veelal filigree maar ook ander werk, maar ook door de jarenlange band die zijn familie heeft met het Jeminitische vorstenhuis waarvoor ook Rafael al veel juwelen heeft mogen ontwerpen en maken. 

Het hangertje heeft een afmeting van 3,2 x 2 cm. Inclusief het oogje is het 3,5 cm hoog. De bijpassende ketting is 45 cm lang. Mocht u een andere maat ketting nodig hebben, neemt u dan gerust contact met ons op. 

Let op: Behandel uw sieraden altijd met zorg, ook als er geen Romeins Glas, Jeruzalemsteen, Eilatsteen of andere (half)edelstenen in verwerkt zijn. Om beschadigingen te voorkomen en de glans te waarborgen wordt zwemmen, douchen en sporten met de sieraden afgeraden. Ook adviseren wij u uw waardevolle sieraden 's nachts af te doen.  

 
Prijsinformatie:
Prijs per stuk :
€ 179,00
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

RAF-SJ197 

Verwachte levertijd

3 week(en)

Voorraad

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Relevante producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.