(Artikelnr: RAF-SJ124)
Deze Davidster hanger van zilver is prachtig afgewerkt met in het Hebreeuws in 9K goud de beginwoorden van de belangrijkste tekst uit de Torah, Deutronomium 6:4: Shema Yisrael... (Hoor Israel...) Een prachtig hangertje dat u dagelijks er aan herinnert dat G'd ons de Torah gegeven heeft als leidraad voor ons leven. Een heel mooi ontwerp van de bekende goud- en zilversmid Rafael uit de oude stad van Jeruzalem. Rafael is niet alleen beroemd vanwege zijn prachtige Jemenitische ontwerpen, veelal filigree maar ook ander werk, maar ook door de jarenlange band die zijn familie heeft met het Jeminitische vorstenhuis waarvoor ook Rafael al veel juwelen heeft mogen ontwerpen en maken. 

Het hangertje is zowel geschikt voor dames als voor heren en heeft een afmeting van 2,5 x 2 cm. Inclusief het oogje is het 3,2 cm hoog. De bijpassende ketting is 58 cm lang, maar mocht u een andere maat ketting nodig hebben, vermeld dat dan gerust bij uw bestelling dan kunnen we dat altijd aanpassen. 


Let op: Behandel uw sieraden altijd met zorg, ook als er geen Romeins Glas, Jeruzalemsteen, Eilatsteen of andere (half)edelstenen in verwerkt zijn. Om beschadigingen te voorkomen en de glans te waarborgen wordt zwemmen, douchen en sporten met de sieraden afgeraden. Ook adviseren wij u uw waardevolle sieraden 's nachts af te doen.  

 
Prijsinformatie:
Prijs per stuk (inclusief verzekerde verzending!):
€ 320,00
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

RAF-SJ124 

Verwachte levertijd

3 week(en)

Voorraad

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Relevante producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.