(Artikelnr: CS2020s)
Deze modder behandeling bevat zeer kostbare ingrediënten om de  huid te reinigen en soepel te houden en heeft een heilzame werking op de probleemhuid zoals psoriasis en andere eczeem soorten. De Dode Zee mineralen beschermen de huid tegen uitdrogen en helpen bij het behouden van haar elasticiteit. In zakjes van 250 gram.

Als Body masker: breng een ruime laag modder aan op de huid. Laat 15 tot 20 minuten inwerken en spoel af onder de warme douche.

De zakjes kunnen ook eerst warm gemaakt worden in een pan met warm water (niet koken) of door ze 1-2 minuten in de magnetron te leggen. Dit vergemakkelijkt het aanbrengen aanzienlijk en is weldadig voor de huid. Waarschuwing: zorg dat de modder niet te warm is voor het aanbrengen.

Ook als intensieve anti-roos behandeling voor het haar: een matige hoeveelheid van de substantie in het haar masseren. De hoofdhuid zachtjes 2 tot 3 minuten masseren. Ongeveer 5 tot 10 minuten laten inwerken en dan uitspoelen met warm water.

Belangrijk: Edom producten zijn volkomen natuurlijk en niet getest op dieren!
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 6,95
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

CS2020s 

Voorraad

Relevante producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Familie Verhoeff - 25-02-2014 15:43

Wij hebben dit product besteld voor mijn man die eczeem op zijn hoofdhuid had en dit hielp echt!! We hebben er twee zakken van gebruikt en de eczeem is weg. Mijn man heeft bij een dermatoloog gelopen maar dit hielp niets... Wij raden dit product zeker aan!
Mvg. fam. Verhoeff