(Artikelnr: RAF-SJ083)
Eén van de meest bijzondere ontwerpen van Rafael van de laatste tijd is wel deze hanger met opengewerkte Hebreeuwse tekst en een levensboom in hartvormig design. De in het Hebreeuws geschreven tekst is vers 6 uit koning David's meest bekende Psalm 23: Ja, goedheid en goedentierenheid zullen mij volgen al de dagen van mijn leven. Ik zal in het huis van de Heere blijven tot in lengte van dagen. (HSV) Een perfect cadeau voor uw geliefde!
Ook verkrijgbaar met een gouden levensboom!
Afmeting 4 x 3,2 cm. Deze prachtige hanger wordt geleverd aan een bijpassende zilveren ketting van 54 cm. Mocht u een andere maat ketting nodig hebben, neemt u dan gerust contact moet ons op. Andere maten zijn altijd te bestellen in Israel, de levertijd is dan ongeveer 3 weken.

Let op: Behandel uw sieraden altijd met zorg, ook als er geen Romeins Glas, Jeruzalemsteen, Eilatsteen of andere (half)edelstenen in verwerkt zijn. Om beschadigingen te voorkomen en de glans te waarborgen wordt zwemmen, douchen en sporten met de sieraden afgeraden. Ook adviseren wij u uw waardevolle sieraden 's nachts af te doen.  

 
Prijsinformatie:
Prijs per stuk (incl. ketting en verzekerde verzending):
€ 179,00
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

RAF-SJ083 

Verwachte levertijd

3 week(en)

Voorraad

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Relevante producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.