(Artikelnr: GB-GSH001)
Een prachtig ontworpen iets bolvormig hangertje van mooie dikke kwaliteit zilver met het eerste deel van de voor Israel belangrijkste tekst uit de Torah, Deutronomium 6:4 Shema Yisrael... (Hoor Israel...) Daarnaast vormt de tekst als het ware de kleine vruchtjes van een granaatappel. Deze vrucht werd in Bijbelse tijden al veel gebruikt voor decoratie, ook van ondermeer de Tempel en de kleding van de priesters, en staat symbool voor voorspoed, overvloed en vruchtbaarheid. Een prachtig hangerje om uzelf cadeau te geven of aan iemand die u heel dierbaar is!

Het hangertje heeft een afmeting van 2,7 x 1,7 cm en aan de ketting heeft het een totale hoogte van 3,3 cm en wordt geleverd exclusief ketting. Voor het bestellen van een los kettinkje, klik hier!

Let op: Behandel uw sieraden altijd met zorg, ook als er geen Romeins Glas, Jeruzalemsteen, Eilatsteen of andere (half)edelstenen in verwerkt zijn. Om beschadigingen te voorkomen en de glans te waarborgen wordt zwemmen, douchen en sporten met de sieraden afgeraden. Ook adviseren wij u uw waardevolle sieraden 's nachts af te doen.  

 
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk (excl. ketting):
€ 99,95
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

GB-GSH001 

Voorraad

Relevante producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.