(Artikelnr: RAF-RA977)
Een prachtig stukje handwerk van de bekende goud- en zilversmid Rafael uit de oude stad van Jeruzalem! De twinkelende robijntjes vertegenwoordigen de pitjes die een granaatappel zo bijzonder maken. Deze granaatappel is 3D, dus bolvormig, maar aan de achterkant hol. Granaatappels werden in Bijbelse tijden veel gebruikt voor decoratie van o.a. de Tempel en staan symbool voor voorspoed, vruchtbaarheid en overvloed. 

Afmeting 2,5 hoog x 1,8 breed x 0,7 cm diep. Deze prachtige hanger wordt geleverd aan een vaste zilveren ketting van 45 cm, met ankerschakeltjes (iets anders dan op de foto) Mocht u een andere maat ketting nodig hebben, neemt u dan gerust contact met ons op. 

Let op: Behandel uw sieraden altijd met zorg, ook als er geen Romeins Glas, Jeruzalemsteen, Eilatsteen of andere (half)edelstenen in verwerkt zijn. Om beschadigingen te voorkomen en de glans te waarborgen wordt zwemmen, douchen en sporten met de sieraden afgeraden. Ook adviseren wij u uw waardevolle sieraden 's nachts af te doen.  

 
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk (incl. ketting):
€ 199,00
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

RAF-RA977 

Verwachte levertijd

3 week(en)

Voorraad

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Relevante producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.