(Artikelnr: HB-K6-001)

De achterkant van de kaart in A6 formaat is blanco en kan volledig volgeschreven worden met een persoonlijke boodschap. De kaart is geschikt voor elke gelegenheid. Het Hebreeuwse woord 'Shalom' betekent veel meer dan alleen maar vrede. Het is de rust die alleen God je kan geven. Een perfecte kaart om aan iemand te sturen in een moeilijke situatie.

De kaart is van stevig enkelzijdig, gladgestreken papier en wordt geleverd met een kraft envelop.
Afmeting: 14,8 x 10,5 cm.

Ahavah is het Hebreeuwse woord voor liefde. Liefde voor YHWH, Zijn Woord, Zijn Feesten, Zijn Volk en Zijn Land, is het centrale thema in de designs van Ahavah. De ontwerpen hebben een eigentijds design dat past in elk interieur. De pastel kleurige kaarten en materialen met veelal Hebreeuwse Bijbelteksten, zegenbeden of groeten zijn stuk voor stuk heel mooi als decoratie in uw huis. Ze zijn gemaakt van gerecycled materiaal dat mooi aansluit bij de trent van deze tijd. U kunt ze inlijsten of zo neerzetten, maar ook ophangen tussen bijvoorbeeld een houten broekhanger of met klemhaakjes is heel leuk. De foto's bij de Ahavah producten tonen alvast wat inspiratie.
 

Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 1,75
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

HB-K6-001 

Voorraad

Relevante producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.