(Artikelnr: HB-K6-010)

De achterkant van de kaart in A6 formaat is blanco en kan volledig volgeschreven worden met een persoonlijke boodschap. 
Bemoedigings kaart met de tekst uit Filipenzen 4 die ons leert om ons geen zorgen te maken, maar alles bekend te maken bij God, Hij die voor ons zorgt en ons geeft wat wij nodig hebben. 

De kaart is van stevig enkelzijdig, gladgestreken papier en wordt geleverd met een kraft envelop.
Afmeting: 14,8 x 10,5 cm.

Ahavah is het Hebreeuwse woord voor liefde. Liefde voor YHWH, Zijn Woord, Zijn Feesten, Zijn Volk en Zijn Land, is het centrale thema in de designs van Ahavah. De ontwerpen hebben een eigentijds design dat past in elk interieur. De pastel kleurige kaarten en materialen met veelal Hebreeuwse Bijbelteksten, zegenbeden of groeten zijn stuk voor stuk heel mooi als decoratie in uw huis. Ze zijn gemaakt van gerecycled materiaal dat mooi aansluit bij de trent van deze tijd. U kunt ze inlijsten of zo neerzetten, maar ook ophangen tussen bijvoorbeeld een houten broekhanger of met klemhaakjes is heel leuk. De foto's bij de Ahavah producten tonen alvast wat inspiratie.
 

Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 1,75
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

HB-K6-010 

Voorraad

Relevante producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.