(Artikelnr: CH19-RST1)

Chanoeka mee beleven met deze speciale Chanoeka raamstickers op het raam! Elke avond wordt er een kaarsje bijgeplakt op de Choekia en iedereen kan zien dat je het feest meeviert. 

De set bestaat uit 2 A4-vellen voorzien van:
– 4 dreidels, voorzien van de Hebreeuwse letters Nun, Gimmel, Hey, Shin (14×8,5 cm)
– 1 Chanoeka kandelaar (20×22 cm)
– 9 Kaarsjes (7×1 cm)
– 4 Reserve kaarsjes (7×1 cm)

De stickers zijn gemaakt van een witte statische folie, waardoor ze zonder lijmlaag aan het raam blijven plakken. Ook plakken ze aan beide zijden, je kunt dus zelf bepalen of de Hebreeuwse letters voor binnen of van buitenaf leesbaar zijn.

Door de raamstickers na Chanoeka weer netjes terug te plakken op het vel kan je ze het volgende jaar weer gebruiken.


Ahavah is het Hebreeuwse woord voor liefde. Liefde voor YHWH, Zijn Woord, Zijn Feesten, Zijn Volk en Zijn Land, is het centrale thema in de designs van Ahavah. De ontwerpen hebben een eigentijds design dat past in elk interieur. De pastel kleurige kaarten en materialen met veelal Hebreeuwse Bijbelteksten, zegenbeden of groeten zijn stuk voor stuk heel mooi als decoratie in uw huis. Ze zijn gemaakt van gerecycled materiaal dat mooi aansluit bij de trent van deze tijd. U kunt ze inlijsten of zo neerzetten, maar ook ophangen tussen bijvoorbeeld een houten broekhanger of met klemhaakjes is heel leuk. De foto's bij de Ahavah producten tonen alvast wat inspiratie.

Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 17,95
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

CH19-RST1 

Voorraad

Relevante producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.