(Artikelnr: Hor-H04)
De doorsnede van het klokje is ongeveer 3,4 cm en het is waterdicht. Dit horloge heeft een parelmoer wijzerplaat wat het klokje een mooie luxe uitstraling geeft. Het heeft een zwart leren bandje en kan zowel door heren als door dames gedragen worden. Voor dames zou u kunnen overwegen er een andere kleur bandje aan te zetten waardoor het horloge meteen een heel andere uitstraling krijgt. Het horloge wordt geleverd in een mooie kunstleren cadeaudoos zodat het een mooi geschenk is om te geven, maar u het ook netjes op kunt bergen als u het niet draagt. 

Let op: omdat deze horloges voor u meegenomen zijn uit Jeruzalem, kunnen sommige uitvoeringen maar eenmalig aanbieden en gelden er aangepaste garantievoorwaarden. Op glas en batterij geven wij geen garantie, maar mocht er binnen een half jaar iets zijn met het uurwerk, dan kunt u contact met ons opnemen en gaan we naar een oplossing zoeken. 
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 99,95
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

Hor-H04 

Voorraad

Relevante producten
Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.