(Artikelnr: K6-008-uit)

Woorden schieten soms tekort wanneer iemand zich in een moeilijke situatie bevindt. Een kaartje met de eenvoudige boodschap dat voor die persoon bidt, kan dan al voldoende zijn om iemand te vertellen dat je achter hem/haar staat door voor die persoon te bidden. Met het woordje Shalom (Vrede) wens je dat de persoon de vrede en rust van de Vader mag ervaren of hervinden in de moeilijke situatie. De achterkant van de kaart in A6 formaat is blanco en kan eventueel ook nog volledig volgeschreven worden met een persoonlijke boodschap. De kaart is van stevig mat papier gemaakt van gerecycled materiaal en hij wordt geleverd met een kraft envelop. 
Afmeting: 14,8 x 10,5 cm.

Ahavah is het Hebreeuwse woord voor liefde. Liefde voor YHWH, Zijn Woord, Zijn Feesten, Zijn Volk en Zijn Land, is het centrale thema in de designs van Ahavah. De ontwerpen hebben een eigentijds design dat past in elk interieur. De pastel kleurige kaarten en materialen met veelal Hebreeuwse Bijbelteksten, zegenbeden of groeten zijn stuk voor stuk heel mooi als decoratie in uw huis. Ze zijn gemaakt van gerecycled materiaal dat mooi aansluit bij de trent van deze tijd. U kunt ze inlijsten of zo neerzetten, maar ook ophangen tussen bijvoorbeeld een houten broekhanger of met klemhaakjes is heel leuk. De foto's bij de Ahavah producten tonen alvast wat inspiratie.

Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 1,75
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

K6-008-uit 

Voorraad

Relevante producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.