(Artikelnr: VI7 0101)
Fijne 14 karaat gouden halsketting met geslepen anker schakeltjes van 1,3 mm met cartiersluiting. De foto's zijn sterk ingezoomd om u een indruk te geven van het soort schakeltjes maar in werkelijkheid is dit een prachtige ketting, iets dikker dan de goedkopere versie, met een degelijke sluiting en een mooie glanzende afwerking. Zowel de ketting als de sluiting zijn iets zwaarder waardoor er meer goud gebruikt wordt, vandaar het prijsverschil.  

Prijzen van gouden kettinkjes zijn afhankelijk van de dikte van de ketting, het gewicht in goud en de goudkoers, deze kunnen dan ook sterk variëren per lengte. 

De afbeelding met lengtes van kettingen is slechts een indicatie. Hoe de ketting valt is sterk afhankelijk van uw postuur. U kunt de gewenste lengte eventueel bepalen met behulp van een centimeterband om uw hals op de gewenste hoogte.

Meer weten over 14K goud of vergulde sieraden, klik dan hier.
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 299,00
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

VI7 0101 

Voorraad

Relevante producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.