(Artikelnr: LEV23-M)

Dit zijn de feestdagen van de HEERE, de heilige samenkomsten, die u op hun vastgestelde tijd moet uitroepen. Leviticus 23:4 (HSV) Dit is Mijn geliefde Zoon, in Wie Ik Mijn welbehagen heb; luister naar Hem! Mattheus 17:5 (HSV). 

Deze prachtige kaartenset in zachte natuurlijke tinten is met veel liefde en aandacht voor detail ontworpen door Helma van Ahavah design. Voor elk feest is een kaart met (Engelse) tekst waarmee we de Messias in het feest kunnen herkennen. De Messias is onze Koning én Hogepriester! Om die reden zijn de belangrijkste woorden in de tekst voorzien van goudfolie waarmee de kaarten een luxe uitstraling krijgen. Prachtig om bij elk feest de bijbehorende kaart in uw interieur neer te zetten ter decoratie.

In totaal zijn er 8 kaarten in A6 formaat (14,8 x 10,5 cm) en ze worden geleverd in een mooie doos met luxe opdruk, waarin de kaarten opgeborgen en gewisseld kunnen worden.  De kaarten zijn mooi te combineren met de bijpassende Omer Poster/Kalender

Ahavah is het Hebreeuwse woord voor liefde. Liefde voor YHWH, Zijn Woord, Zijn Feesten, Zijn Volk en Zijn Land, is het centrale thema in de designs van Ahavah. De ontwerpen hebben een eigentijds design dat past in elk interieur. De pastel kleurige kaarten en materialen met veelal Hebreeuwse Bijbelteksten, zegenbeden of groeten zijn stuk voor stuk heel mooi als decoratie in uw huis. Ze zijn gemaakt van gerecycled materiaal dat mooi aansluit bij de trent van deze tijd. U kunt ze inlijsten of zo neerzetten, maar ook ophangen tussen bijvoorbeeld een houten broekhanger of met klemhaakjes is heel leuk. De foto's bij de Ahavah producten tonen alvast wat inspiratie.

Prijsinformatie:
Prijs per set :
€ 14,95
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

LEV23-M 

Voorraad

Relevante producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.