De doorsnede van dit mooie klokje is ongeveer 3,7 cm en het is waterdicht. Het horloge heeft een parelmoer wijzerplaat wat het een luxe uitstraling geeft. Op de wijzerplaat staan de eerste woorden uit de belangrijkste tekst van de Torah Deutronomium 6:4: Shema Yisrael (Hoor Israel), een Davidster en Hebreeuwse cijfertekens. Een prachtig klokje dat zowel door dames als heren gedragen kan worden, vandaar de keuzeopties voor de kleur van de leren polsband. Het horloge wordt geleverd in een prachtige luxe kunstleren cadeaudoos, zodat het een mooi geschenk is, maar u het ook netjes op kunt bergen als u het niet draagt. Voor de goudkleurige uitvoering van dit horloge, klik hier!

Let op: omdat deze horloges voor u meegenomen zijn uit Jeruzalem gelden er aangepaste garantievoorwaarden. Op glas en batterij geven wij geen garantie, maar mocht er binnen een half jaar iets zijn met het uurwerk, dan kunt u contact met ons opnemen en gaan we naar een oplossing zoeken. 
Foto('s):
Opties:
Velden met een * zijn verplichte velden
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 99,95
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

Hor-H01ZIL 

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.