(Artikelnr: OMER02)

Aftellen tot de Omer is een Bijbelse opdracht in Leviticus 23 van het tellen van de 50 dagen tussen Pesach en Sjavoe'ot. Met deze Omer poster kunt u (samen met uw kinderen of kleinkinderen) elke avond (het begin van de Hebreeuwse nieuwe dag) een sticker plakken en zo de tel niet kwijtraken. De afbeelding toont een slingerpad dat als het ware opklimt naar de top van de berg Sinaï waar Mozes met Sjavoe'ot de Torah ontving. Een hele mooie manier om uw (klein)kinderen bij de Vastgezette Tijden van de Heer te betrekken en samen Zijn Feesten te vieren. 

Afmeting: 42 x 29,7 cm, 120 grams papier van gerecycled materiaal. Wordt geleverd met 50 zilverkleurige stickers.

Ahavah is het Hebreeuwse woord voor liefde. Liefde voor YHWH, Zijn Woord, Zijn Feesten, Zijn Volk en Zijn Land, is het centrale thema in de designs van Ahavah. De ontwerpen hebben een eigentijds design dat past in elk interieur. De pastel kleurige kaarten en materialen met veelal Hebreeuwse Bijbelteksten, zegenbeden of groeten zijn stuk voor stuk heel mooi als decoratie in uw huis. Ze zijn gemaakt van gerecycled materiaal dat mooi aansluit bij de trent van deze tijd. U kunt ze inlijsten of zo neerzetten, maar ook ophangen tussen bijvoorbeeld een houten broekhanger of met klemhaakjes is heel leuk. De foto's bij de Ahavah producten tonen alvast wat inspiratie.
 

Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 7,50
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

OMER02 

Voorraad

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.