(Artikelnr: RAF-RG005)
Prachtige handgemaakte oorstekertjes in een neutraal handbewerkt rond zilveren hangertje met Romeins Glas. Past bij vrijwel elke hanger met Romeins Glas uit de Rafael Jewelry Collectie, maar kan ook heel goed alleen gedragen worden.

Afmeting: 1,2 x 2,5 cm.

Let op: Zo houdt u uw sieraden mooi: Sieraden waar antiek Romeins Glas in verwerkt is zijn prachtig maar kunnen niet tegen water. Doe ze daarom af als u gaat douchen of zwemmen. Ook door inwerken van transpiratievocht zou mogelijk schade kunnen ontstaan, om die reden kunt u uw sieraden 's nachts en tijdens het sporten beter afdoen. 

Achtergrond informatie: De Romeinen waren ruim 2000 jaar geleden al in staat om glas te maken. Geurwater, parfums, olijfolie en dergelijke werden bewaard in flesjes van dat glas. In Israël zijn op diverse plaatsen tijdens archeologische opgravingen flesjes en scherven te voorschijn gekomen, meestal blauw/groen van kleur. Daarnaast hebben mineralen in die van nature in de bodem zitten eeuwenlang op het glas kunnen inwerken waardoor zich in het glas allerlei wonderlijk, parelmoerachtige kleurschakeringen gevormd hebben, dat noemt men patina. Glas dat museumwaarde heeft, wordt overal in het land tentoongesteld. De overige scherven worden beschikbaargesteld voor het maken van sieraden en kunstwerken. Kunstenaars moeten een vergunning hebben om met het glas te mogen werken. Sieraden met Romeins Glas van de Rafael Jewelry Collection worden geleverd met een cerficaat van echtheid. 
Prijsinformatie:
Prijs per set van 2 :
€ 69,95
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

RAF-RG005 

Verwachte levertijd

3 week(en)

Voorraad

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Relevante producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.