(Artikelnr: P4-014)

De belangrijkste tekst uit de Torah is de tekst uit Deutronomium 6:4 Shema Yisrael, Adonai Elohenu, Adonai Echad (Hoor Israel, de Heer onze G'd is Eén G'd) Het is de tekst die men ook in de Mezuzot aan de deurpost hangt en die in de Tefilin (gebedsriemen) zit. Heel mooi en neutraal om deze ergens in uw huis op te hangen of neer te zetten. Een poster in de neutrale kleur nude/vergrijsd roze.  

Deze posters zijn heel mooi te combineren met de kaarten of andere posters van Ahavah design en in de kinderkamer of woonkamer te gebruiken voor decoratie. Deze maat poster staat heel mooi geklemd tussen houten broekhanger. Hij past eventueel ook in een fotolijst van 20 x 30 cm maar dient dan wel op maat te worden gesneden. Voor meer inspiratie zie de foto's op de website. 

Afmeting: 29,7 x 21 cm, gedrukt op stevig papier gemaakt van gerecycled materiaal.

Ahavah is het Hebreeuwse woord voor liefde. Liefde voor YHWH, Zijn Woord, Zijn Feesten, Zijn Volk en Zijn Land, is het centrale thema in de designs van Ahavah. De ontwerpen hebben een eigentijds design dat past in elk interieur. De pastel kleurige kaarten en materialen met veelal Hebreeuwse Bijbelteksten, zegenbeden of groeten zijn stuk voor stuk heel mooi als decoratie in uw huis. Ze zijn gemaakt van gerecycled materiaal dat mooi aansluit bij de trent van deze tijd. U kunt ze inlijsten of zo neerzetten, maar ook ophangen tussen bijvoorbeeld een houten broekhanger of met klemhaakjes is heel leuk. De foto's bij de Ahavah producten tonen alvast wat inspiratie.
 

Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 4,95
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

P4-014 

Voorraad

Relevante producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.