(Artikelnr: RAF-RA437)
Een heel bijzonder werk van goud- en zilversmid Rafael uit de oude stad van Jeruzalem. Deze hanger kan zowel door dames als door heren gedragen worden. In de hanger zijn de volgende geslepen edelsteentjes verwerkt: emerald, topaas, robijn, lavendel, saffier, garnet, amethist, agaat, opaal, jaspis, onyx en aquamarijn, in de volgorde van rechts naar links volgens Exodus 28:17-20 (sommige stenen worden tegenwoordig anders benoemd/vertaald, maar hebben dezelfde kleur). Op de achterkant staat het eerste gedeelte Aäronitische zegen in het Hebreeuws: Yewarechecha Adonai weyismerecha yaer Adonai panav eleicha vichoenecha (De Here zegene u en behoede u, de Here verlichte Zijn aangezicht over u en is u genadig). Een prachtig geschenk voor een dierbaar persoon! 

Afmeting 3,5 x 2,5 cm. Deze prachtige hanger wordt geleverd aan een bijpassende zilveren ketting van 48 cm. Mocht u een andere maat ketting nodig hebben, neemt u dan gerust contact met ons op.

Let op: Behandel uw sieraden altijd met zorg, ook als er geen Romeins Glas, Jeruzalemsteen, Eilatsteen of andere (half)edelstenen in verwerkt zijn. Om beschadigingen te voorkomen en de glans te waarborgen wordt zwemmen, douchen en sporten met de sieraden afgeraden. Ook adviseren wij u uw waardevolle sieraden 's nachts af te doen.  

 
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk (incl. ketting en verzekerde verzending):
€ 699,00
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

RAF-RA437 

Verwachte levertijd

3 week(en)

Voorraad

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Relevante producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.