(Artikelnr: MN0152)
Deze Menorah is een vrijwel identieke kopie van de Tempel Menorah die in Jeruzalem vlak bij de Muur onder bewaakt glas staat opgesteld. De Jeruzalem Tempel Menorah is een replica van de Menorah die vroeger in de Tempel gebruikt werd. Hij is groot en zeer waardevol omdat hij overtrokken is met goud vandaar dat hij onder gewapend glas staat te wachten tot de Tempel herbouwd is om weer in gebruik genomen te worden.
Deze Menorah is van zwaar koper overtrokken met dik bladgoud. Vanwege de maat van de cups is de kandelaar minder geschikt voor kaarsen maar heel mooi met de speciale olielampglaasjes en drijvertjes om hem op olijfolie te laten branden. Kies van beide de kleinste maat.
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 450,00
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

MN0152 

Verwachte levertijd

3 week(en)

Voorraad

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Relevante producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Frits Borneman - 05-11-2014 16:00

Ik heb vandaag de menorah binnen gekregen Eem prachtige kandelaar met olie lampjes de menorah is uitgevoerd van van koper met bladgoud, een beauty en is erg aan te bevelen de menorah is ongeveer 4 kg zwaar erg mooi