(Artikelnr: RAF-RA530)
Een tot in detail nagemaakt granaatappeltje! De twinkelende robijntjes zijn in 9 Kt goud gezet en vertegenwoordigen de pitjes die een granaatappel zo bijzonder maken. het granaatappeltje is te openen door middel van een slotje aan de zijkant en aan de binnenkant bevinden zich de eerste woorden van de belangrijkste tekst uit de Torah: Shema Yisrael... (Hoor Israel...) Een perfect cadeau voor uw geliefde! Granaatappels werden in Bijbelse tijden veel gebruikt voor decoratie van o.a. de Tempel en staan symbool voor voorspoed, vruchtbaarheid en overvloed. 
Afmeting 2,5 hoog x 1,8 breed x 1,5 cm diep. Deze prachtige hanger wordt geleverd aan een bijpassende zilveren ketting van 44 cm. Mocht u een andere maat ketting nodig hebben, neemt u dan gerust contact moet ons op. Andere maten zijn altijd te bestellen in Israel, de levertijd is dan ongeveer 3 weken.

Let op: Behandel uw sieraden altijd met zorg, ook als er geen Romeins Glas, Jeruzalemsteen, Eilatsteen of andere (half)edelstenen in verwerkt zijn. Om beschadigingen te voorkomen en de glans te waarborgen wordt zwemmen, douchen en sporten met de sieraden afgeraden. Ook adviseren wij u uw waardevolle sieraden 's nachts af te doen.  

 
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk (incl. ketting en verzekerde verzending):
€ 575,00
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

RAF-RA530 

Verwachte levertijd

3 week(en)

Voorraad

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Relevante producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.