(Artikelnr: A6-set01/02/03)

Een vrolijke Ansichtkaarten set van 3 stuks met de Hebreeuwse teksten: Mazal Tov, Chag Sameach en Toda Raba. Het leuke, neutrale golf design op A6 formaat maakt het mogelijk deze kaarten voor veel gelegenheden te sturen. Ze zijn gemaakt van stevig mat papier van gerecycled materiaal. Op de achterkant is voldoende ruimte voor een persoonlijke boodschap, het adres en de postzegel. 
Afmeting: 14,8 x 10,5 cm.

Ahavah is het Hebreeuwse woord voor liefde. Liefde voor YHWH, Zijn Woord, Zijn Feesten, Zijn Volk en Zijn Land, is het centrale thema in de designs van Ahavah. De ontwerpen hebben een eigentijds design dat past in elk interieur. De pastel kleurige kaarten en materialen met veelal Hebreeuwse Bijbelteksten, zegenbeden of groeten zijn stuk voor stuk heel mooi als decoratie in uw huis. Ze zijn gemaakt van gerecycled materiaal dat mooi aansluit bij de trent van deze tijd. U kunt ze inlijsten of zo neerzetten, maar ook ophangen tussen bijvoorbeeld een houten broekhanger of met klemhaakjes is heel leuk. De foto's bij de Ahavah producten tonen alvast wat inspiratie.
 

Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per set van 3:
€ 3,95
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

A6-set01/02/03 

Voorraad

Relevante producten
Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.