(Artikelnr: RAF-RA398)
Een bijzonder hangertje met in sierlijk vlammende letters (9 Kt goud) de eerste woorden van de voor Joden meest belangrijke tekst uit de Torah geschreven, Deutronomium 6:4: Shema Yisrael... (Hoor Israel....) Deze tekst wordt ook in Mezuzah hulzen aan de deurposten bevestigd en is ook de tekst die in de Tefilin (gebedsriemen) gedaan wordt. God geeft Zelf de opdracht dat deze tekst op hoofd, hart en op de deurposten van het huis gedragen moet worden. 
Afmeting 2,5 x 1,8 cm. Deze prachtige hanger wordt geleverd aan een bijpassende zilveren ketting van 46 cm. Mocht u een andere maat ketting nodig hebben, neemt u dan gerust contact moet ons op. Andere maten zijn altijd te bestellen in Israel, de levertijd is dan ongeveer 3 weken.

Let op: Behandel uw sieraden altijd met zorg, ook als er geen Romeins Glas, Jeruzalemsteen, Eilatsteen of andere (half)edelstenen in verwerkt zijn. Om beschadigingen te voorkomen en de glans te waarborgen wordt zwemmen, douchen en sporten met de sieraden afgeraden. Ook adviseren wij u uw waardevolle sieraden 's nachts af te doen.  

 
Prijsinformatie:
Prijs per stuk (incl. ketting en verzekerde verzending):
€ 295,00
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

RAF-RA398 

Voorraad

Relevante producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.