(Artikelnr: BKBAN-02)

Een waardevol en leerzaam stripboek met het complete verhaal van het Joodse volk en het Israel. Met aandacht voor het 70 jarig bestaan van de staat maar ook een reis door het verleden. Prachtige tekeningen die gemaakt zijn aan de hand van historische foto's. Een boek dat jong en oud graag wil lezen en in bezit wil hebben als aandenken aan de viering van het 70 jarig bestaan. Dit is de gebonden uitgave. Voor de paperback uitvoering klik hier.

48 pagina's, afmeting: 29,5 x 21 cm.
Tekeningen: Danker Jan Oreel, Link naar video van interview met de tekenaar en een preview van enkele pagina's
Scenario: André Diepenbroek

Beschrijving van de inhoud:

Een midweek naar Israël. Dat wil elke jongere wel. Julia, Noa, Aron en Frank hebben deze buitenkans gekregen als prijs voor hun schoolproject. In Israël ontmoeten ze de archeoloog David Horowitz. Hij is hun gids op een bijzondere reis; een tocht door het land en door de tijd. 

De vier jongeren maken kennis met koningen als David en Hizkia. Ze ontmoeten politieke leiders als Theodor Herzl en David Ben-Goerion, maar vooral ook gewone mensen. De belevenissen tijdens de reis worden verteld aan de hand van prachtige striptekeningen die Danker Jan Oreel maakte. André Diepenbroek schreef een spannend scenario. Fraai ontworpen tijdlijnen geven een goed historisch overzicht. Bij de realisering is samengewerkt met de Israëlische ambassade. 


ISBN 978-90-871811-30

 
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 14,95
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

BKBAN-02 

Voorraad

Relevante producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.