Een prachtige ring van de bekende goud- en zilversmid Rafael Seadya uit de oude stad van Jeruzalem! De Bijbeltekst is uit Hooglied 6:3 en is in het Hebreeuws: 'Ani ledodi wedodi li', wat betekent: 'Ik ben van mijn Geliefde en mijn Geliefde is van mij'. De Hebreeuwse letters zijn als het ware in sierlijk geelgoud (9K) schrift op de ring gedrapeerd. Heel geschikt als trouwring, verlovingsring of cadeau voor een geliefde. De ring is leverbaar in de meest gangbare maten maar moet besteld worden in Israel. De levertijd is ongeveer 3 weken. 

Dezelfde ring is ook te bestellen in 14K goud, waarbij u zelf de combinatie kunt kiezen voor helemaal geelgoud, gedeeltelijk witgoud, of helemaal witgoud. Dit kan allemaal in overleg. Een richtprijs voor de 14K goud uitvoering is waarschijnlijk tussen € 1625,= en € 1700,=, Maar is geheel afhankelijk van de goudkoers op dat moment. Neemt u hiervoor alstublieft contact met ons op, wij helpen u graag!

Breedte: 8 mm.

Hoe bepaalt u eenvoudig uw ringmaat? Klik hier!

Rafael is al decenia lang een gevierde kunstenaar vanwege zijn prachtige ontwerpen die hij ondermeer heeft mogen maken voor het Jemenitische vorstenhuis.
Foto('s):
Opties:
Velden met een * zijn verplichte velden
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 599,00
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

RAF-RA533 

Relevante producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.