(Artikelnr: RAF-SJ066)
Deze zilver met gouden Granaatappelhanger is een perfect cadeau voor uw geliefde vanwege het zeer exclusieve handgemaakte ontwerp, waarin u duidelijk de hand van een ware kunstenaar ontdekt. De dieprode garnetstenen twinkelen net zoals de echte granaatappelpitjes die ze vertegenwoordigen en de tekst uit Hooglied 6:3 'Ani ledodi wedodi li' (Ik ben van mijn Geliefde en mijn Geliefde is van mij) is natuurlijk zeer toepasselijk op dit prachtige item en is ingelegd in 9 Kt goud. Het gouden kroontje (eveneens 9 Kt) maakt het helemaal af. 

Granaatappels werden in Bijbelse tijden veel gebruikt voor decoratie van o.a. de Tempel en staan symbool voor voorspoed, vruchtbaarheid en overvloed. 

Afmeting 3,7 x 2,7 x 0,3 cm. Deze prachtige hanger wordt geleverd aan een bijpassende zilveren ketting van 60 cm. Mocht u een andere maat ketting nodig hebben, neemt u dan gerust contact met ons op.

Let op: Behandel uw sieraden altijd met zorg, ook als er geen Romeins Glas, Jeruzalemsteen, Eilatsteen of andere (half)edelstenen in verwerkt zijn. Om beschadigingen te voorkomen en de glans te waarborgen wordt zwemmen, douchen en sporten met de sieraden afgeraden. Ook adviseren wij u uw waardevolle sieraden 's nachts af te doen.  

 
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk (incl. ketting en verzekerde verzending):
€ 1.250,00
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

RAF-SJ066 

Verwachte levertijd

3 week(en)

Voorraad

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Relevante producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.