Besteld voor 14.30u en betaald met iDeal, de volgende dag al in huis! (Mits op voorraad! Uitzonderingen worden altijd vermeld op de website.)

Besteld na 14.30u en met iDeal betaald, een dag later verzonden.
Bij een andere manier van betalen, wordt uw pakketje verzonden als het factuurbedrag is bijgeschreven op onze rekening.

Let op: In het weekend worden er geen pakketten verzonden en op maandag vindt er normaal gesproken geen bezorging plaats. Uitzondering: wanneer de bezorger u op zaterdag niet thuis trof.

Onder normale omstandigheden vindt bezorging als volgt plaats:

Besteld voor 14.30u en betaald op:         -       Bezorging:

In het weekend en maandag                     -       Dinsdag
Dinsdag                                                         -       Woensdag
Woensdag                                                     -       Donderdag
Donderdag                                                    -       Vrijdag
Vrijdag                                                           -       Zaterdag 


 
Aanvullende informatie:

Wanneer u een bestelling plaatst kunt u kiezen uit verschillende verzendopties. Kleine artikelen versturen wij indien mogelijk als brievenbus post. Zijn de door u bestelde producten van een groter formaat dan wordt uw bestelling als pakket verzonden. Uiteraard mag u ervan uit gaan dat wij uw producten in beide gevallen met zorg verpakken en zo goed als mogelijk beschermen tegen beschadiging.

De verzendkosten zijn vooraf door ons bepaald, waardoor deze tijdens het bestelproces vanzelf toegevoegd worden. Voor brievenbus post rekenen wij een vast bedrag van € 3,50 (België en Duitsland € 8,50). De verzendkosten voor een normaal pakket zijn € 6,95 (voor België en Duitsland € 8,50. Dit is voor België en Duitsland incl. een verzekering tot € 500,=) Verzenden van wijn gebeurt in breukvrije dozen. Bij bestellingen boven de € 150,= rekenen wij geen verzendkosten. (België en Duitsland boven de € 200,=) Dit laatste geldt niet voor de wijn, wanneer u wijn bestelt betaalt u altijd € 6,95 (voor België en Duitsland dus € 11,50)

Bij waardevolle artikelen raden wij een verzekerde verzending aan, maar dat is niet verplicht. U vindt deze optie ook in de lijst met verzendmogelijkheden en de kosten hiervan zijn slechts € 3,=. Hiermee is uw pakket verzekerd tot een bedrag van € 500,= (Let op: voor België en Duitsland zijn de verzendkosten incl. de verzekering tot een bedrag van € 500,=). Houd altijd in gedachten dat wij niet aansprakelijk gesteld kunnen worden wanneer uw pakket onverhoopt zoek raakt bij de post.

Buiten de diverse verzendopties bieden wij u ook de mogelijkheid uw bestelling te komen ophalen. Zodra uw bestelling geplaatst is kunt u via de mail:  info@shalomvoorisrael.nl of telefonisch 318-555257 contact met ons opnemen voor een afspraak.
Ten slotte kunt u aan het eind van het bestelproces een keuze maken uit de verschillende betaalmogelijkheden. Wij bieden u hierbij het gemak van Ideal betalen, vooraf overmaken of bij ophalen (zowel contant als Pin). Na betalen is uw bestelling definitief en zullen wij zorgen dat u uw aankoop zo spoedig mogelijk in ontvangst kunt nemen.

Wanneer artikelen op persoonlijke voorwaarden (op maat gemaakt of gepersonaliseerd door tekstkeuze of, bijvoorbeeld bij tefillin, op persoonlijke wensen) voor u besteld moeten worden in Israël, vragen wij u in sommige gevallen een aanbetaling te doen van ten minste 50% van het factuurbedrag. Of, wanneer u liever het totaalbedrag in één keer voldoet, vooraf het volledige factuurbedrag te voldoen. 

Mocht uw pakket ondanks onze zorg toch beschadigd bij u afgeleverd worden, dan verzoeken wij u zo snel mogelijk contact met ons op te nemen zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. Ook wanneer u niet tevreden bent en u het pakket retour wilt zenden, vragen wij u dit eerst aan ons te melden. U heeft wettelijk recht op een zichttermijn van 14 dagen en kunt binnen die termijn gebruik maken van uw herroepingsrecht. 

Heeft u nog vragen over de artikelen die u wilt bestellen of over het verzendproces, dan mag u gerust bellen of mailen. Wij horen graag van u.


Shalom,

Joop en Jolanda Jager

P.S.: Klik hier wanneer u gebruik wilt maken van het Herroepingsrecht.