Dode-Zee-producten
Dode Zee mineralen:

Dat de mineralen uit het water van de Dode Zee goed zijn voor ons, en met name voor onze huid, is tegenwoordig algemeen bekend. Niet voor niets maken mensen met ernstige huidklachten dankbaar gebruik van de mogelijkheden om bij de Dode Zee te gaan ‘kuren’. Net als het water van de Dode Zee bevat ook de modder (pelloÏd) een hoge concentratie (33%) aan mineralen in de natuurlijkste vorm. (magnesium, calcium, kalium, broom, jodium en sulfaten) Deze mineralen zijn goed voor de huid. Ze stimuleren de stofwisseling van de cellen en verbeteren het vermogen langer vocht vast te houden. Vandaar dat mensen met ernstige huidaandoeningen, zoals hardnekkige acne, psoriasis en eczeem enorm op kunnen knappen van een kuur bij de grootste mineralen bron ter wereld: de Dode Zee.

Huidverouderingsproces tegengaan:

Vaak wordt gedacht dat het zout van de Dode Zee de huid uitdroogt, maar dat is absoluut niet waar! Integendeel: inmiddels is dermatologisch bewezen dat dagelijks gebruik van Dode Zee mineralen het vermogen om vocht op te slaan en te transporteren naar de onderste huidlagen alleen maar verbetert. Daarmee vormen Dode Zee mineralen als geen enkele andere stof een belangrijke rol in het tegengaan van het huidverouderingsproces en het gezond maken en houden van de huid.

Edom huidverzorgingslijn:

Edom heeft deze kennis gebruikt bij de ontwikkeling van moderne preparaten voor een huidverzorgingslijn. Naast een hoog gehalte aan Dode Zee mineralen worden ook, afhankelijk van het product, de Dode Zee modder of het Dode Zee water toegevoegd. Met de toevoeging van vitaminen en extracten ontstaan uitstekende verzorgingsproducten die geschikt zijn voor alle huidtypen en is het niet langer nodig voor ieder ander huidtype een specifieke lijn op de markt te brengen. Edom is helemaal gemaakt van natuurlijke ingrediënten waardoor de producten zelfs geschikt zijn voor de allergische en de gevoelige huid. Uitslag, jeuk, schilfers en allerlei andere nare huidproblemen die vaak ontstaan door allerlei chemische toevoegingen, kunnen zomaar tot het verleden gaan behoren. Met dagelijks gebruik van Edom gunt u uw huid iets bijzonders en zal ze er stralend en gezond uit gaan zien.

De probleemhuid:

Heeft u ernstige huidproblemen  zoals eczeem, psoriasis of acne, probeer dan eens de Edom huidverzorgingsproducten. U zult niet de eerste zijn die enorm gebaat is bij het gebruik van Dode Zee mineralen en hun geneeskrachtige werking als weldadig ervaart.

Niet duur:

Ondanks de toevoeging van kostbare mineralen blijft de Edom huidverzorgingslijn toch heel aantrekkelijk geprijsd. Ze is niet duurder dan de gemiddelde merken crèmes die bij de Nederlandse drogisten te koop zijn. Er is een brede lijn die naar eigen wensen gecombineerd kan worden. Dus waarom zou u nog langer (te) veel geld uitgeven aan dure merken anti-rimpel crèmes waarvan het effect nog maar te bezien valt, terwijl de Schepping ons alles biedt wat we nodig hebben!

Belangrijk: Edom producten zijn volkomen natuurlijk, dus parabenen vrij en niet getest op dieren!Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.