(Artikelnr: P4-013)

Een poster in de neutrale kleur nude/vergrijsd roze.Het Hebreeuwse woord Shalom betekent veel meer dan alleen maar vrede. Het is de vrede die alleen God kan geven. Hoewel het woord in Israël met name gebruikt wordt om elkaar te groeten, wenst men elkaar dus eigenlijk de vrede van God toe. Prachtig om deze eenvoudige tekst ergens in uw huis op te hangen of neer te zetten of aan iemand cadeau te geven met een speciale gelegenheid.   

Deze posters zijn heel mooi te combineren met de kaarten of andere posters van Ahavah design en in de kinderkamer of woonkamer te gebruiken voor decoratie. Deze maat poster staat heel mooi geklemd tussen houten broekhanger. Hij past eventueel ook in een fotolijst van 20 x 30 cm maar dient dan wel op maat te worden gesneden. Voor meer inspiratie zie de foto's op de website. 

Afmeting: 29,7 x 21 cm, gedrukt op stevig papier gemaakt van gerecycled materiaal.

Ahavah is het Hebreeuwse woord voor liefde. Liefde voor YHWH, Zijn Woord, Zijn Feesten, Zijn Volk en Zijn Land, is het centrale thema in de designs van Ahavah. De ontwerpen hebben een eigentijds design dat past in elk interieur. De pastel kleurige kaarten en materialen met veelal Hebreeuwse Bijbelteksten, zegenbeden of groeten zijn stuk voor stuk heel mooi als decoratie in uw huis. Ze zijn gemaakt van gerecycled materiaal dat mooi aansluit bij de trent van deze tijd. U kunt ze inlijsten of zo neerzetten, maar ook ophangen tussen bijvoorbeeld een houten broekhanger of met klemhaakjes is heel leuk. De foto's bij de Ahavah producten tonen alvast wat inspiratie.
 

Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 4,95
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

P4-013 

Voorraad

Relevante producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.