(Artikelnr: CH19-RST2)

Mooie sticker die geschikt is om op een glazen binnendeur, kastdeur of spiegel te plakken. Of op een fotolijst met daarin een mooie achtergrond om neer te zetten of op te hangen tijdens de feestelijke decembermaand. Deze sticker symboliseert de belofte die met de geboorte van Yeshua in de wereld gekomen is en bij velen centraal staat in de decembermaand. Een sticker met een boodschap. Helaas van de buitenkant niet leesbaar als u hem aan de binnenkant van een buitenraam plakt, maar dat is een keuze. 

De raamsticker is gemaakt van wit vinyl, voorzien van een lijmlaag. Na een korte periode is de sticker relatief makkelijk van het raam te verwijderen maar niet meer herbruikbaar. De sticker wordt geleverd inclusief applicatie folie en gebruiksaanwijzing waardoor de raamsticker in zijn geheel eenvoudig op het raam geplakt kan worden.

Afmeting: 20 x 21 cm.

Ahavah is het Hebreeuwse woord voor liefde. Liefde voor YHWH, Zijn Woord, Zijn Feesten, Zijn Volk en Zijn Land, is het centrale thema in de designs van Ahavah. De ontwerpen hebben een eigentijds design dat past in elk interieur. De pastel kleurige kaarten en materialen met veelal Hebreeuwse Bijbelteksten, zegenbeden of groeten zijn stuk voor stuk heel mooi als decoratie in uw huis. Ze zijn gemaakt van gerecycled materiaal dat mooi aansluit bij de trent van deze tijd. U kunt ze inlijsten of zo neerzetten, maar ook ophangen tussen bijvoorbeeld een houten broekhanger of met klemhaakjes is heel leuk. De foto's bij de Ahavah producten tonen alvast wat inspiratie.

Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 9,95
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

CH19-RST2 

Voorraad

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.