(Artikelnr: RAF-SJ581)
Handgemaakt door de bekende goud- en zilversmid Rafael uit de oude stad van Jeruzalem. Rafael is al decenia lang een zeer geliefde kunstenaar die ondermeer juwelen ontworpen en geleverd heeft aan het Jemenitische vorstenhuis. Dit werk van zijn hand is bijzonder door het filigree kunstwerk en de horizontale vormgeving. Kleine sprankelende blauwe saffiertjes geven deze hanger een finishing touch. Het hulsje is te openen en wordt geleverd met een klein (niet kosher) documentje met de Hebreeuwse versie van de belangrijkste tekst uit de Torah: Deutronomium 6:4-9. Doordat het hulsje opengewerkt is, is dit documentje aan de buitenkant een beetje zichtbaar wat het sieraad extra bijzonder maakt. Maar u kunt er natuurlijk ook een andere, voor u dierbare tekst of voorwerpje in doen.

Afmeting 3,8  x 1,5 cm. Deze prachtige hanger wordt geleverd aan een bijpassende zilveren ketting van 49 cm. Mocht u een andere maat ketting nodig hebben, neemt u dan gerust contact met ons op.

Let op: Behandel uw sieraden altijd met zorg, ook als er geen Romeins Glas, Jeruzalemsteen, Eilatsteen of andere (half)edelstenen in verwerkt zijn. Om beschadigingen te voorkomen en de glans te waarborgen wordt zwemmen, douchen en sporten met de sieraden afgeraden. Ook adviseren wij u uw waardevolle sieraden 's nachts af te doen.  

 
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk (incl. ketting en verzekerde verzending):
€ 289,00
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

RAF-SJ581 

Voorraad

Relevante producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.