(Artikelnr: RAF-RG021)
Met deze hanger draagt u Jeruzalem op uw hart en wordt u voordurend herinnerd aan de opdracht uit Psalm 122:6 'Bid om vrede voor Jeruzalem' (HSV). De hanger is net een klein schilderij omlijst met een 9 kt gouden rand waarbij de hemel boven Jeruzalem schitterend blauw/violet kleurt door het Romeins Glas. De hanger wordt geleverd aan een bijpassende zilveren ketting van 45 cm. Afmeting: 2 x 1,8 cm. Mocht u een andere maat ketting nodig hebben, neemt u dan gerust contact moet ons op. Andere maten zijn altijd te bestellen in Israel, de levertijd is dan ongeveer 3 weken.

Let op: Zo houdt u uw sieraden mooi: Sieraden waar antiek Romeins Glas in verwerkt is zijn prachtig maar kunnen niet tegen water. Doe ze daarom af als u gaat douchen of zwemmen. Ook door inwerken van transpiratievocht zou mogelijk schade kunnen ontstaan, om die reden kunt u uw sieraden 's nachts en tijdens het sporten beter afdoen. 

Achtergrond informatie: De Romeinen waren ruim 2000 jaar geleden al in staat om glas te maken. Geurwater, parfums, olijfolie en dergelijke werden bewaard in flesjes van dat glas. In Israël zijn op diverse plaatsen tijdens archeologische opgravingen flesjes en scherven te voorschijn gekomen, meestal blauw/groen van kleur. Daarnaast hebben mineralen in die van nature in de bodem zitten eeuwenlang op het glas kunnen inwerken waardoor zich in het glas allerlei wonderlijk, parelmoerachtige kleurschakeringen gevormd hebben, dat noemt men patina. Glas dat museumwaarde heeft, wordt overal in het land tentoongesteld. De overige scherven worden beschikbaargesteld voor het maken van sieraden en kunstwerken. Kunstenaars moeten een vergunning hebben om met het glas te mogen werken. Sieraden met Romeins Glas van de Rafael Jewelry Collection worden geleverd met een cerficaat van echtheid. 
Prijsinformatie:
Prijs per stuk (incl. ketting en verzekerd verzenden):
€ 425,00
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

RAF-RG021 

Voorraad

Relevante producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.