(Artikelnr: RAF-ES040)
Een prachtig ontworpen Mezuzah hanger met een sierlijk gevormde Chai in 'steenpatroon' als verwijzing naar de Westelijke Muur / Kotel in Jeruzalem. De hanger is van zilver en wordt geleverd aan een bijpassende ketting van 44 cm. Afmeting van de hanger: 3,3 x 1,2 cm. Mocht u een andere maat ketting nodig hebben, neemt u dan gerust contact moet ons op. Andere maten zijn altijd te bestellen in Israel, de levertijd is dan ongeveer 3 weken.

Let op: Behandel uw sieraden met zorg. Eilatsteen kan niet goed tegen water! Om kleur en glans te waarborgen wordt zwemmen en douchen met de sieraden afgeraden. Ook adviseren wij u uw waardevolle sieraden 's nachts en tijdens het sporten af te doen, dit vanwege mogelijk onherstelbare schade door inwerking van transpiratievocht.  

Achtergrond informatie: Azorite (Eilatsteen, de nationale steen van Israel) werd van oorsprong gevonden in het Timna park vlak bij Eilat, vandaar de naam Eilatsteen. In dat park bevinden zich van oudsher de bekende zuilen van Salomo en diverse kopermijnen waar koning Salomo ook het koper voor de Tempel vandaan liet halen. De kopermijnen zijn nu gesloten, maar in het verleden is voldoende gesteente gedolven om nog jarenlang sieraden te kunnen maken. De Eilatsteen dankt de prachtig diep blauw/groene kleurschakering aan de aanwezige koper/metaal deeltjes. Omdat het natuurlijk materiaal is, is geen steen hetzelfde. Oorbellen worden per paar qua kleur altijd zoveel mogelijk op elkaar afgestemd. De sieraden van Rafael worden geleverd met een certificaat van echtheid. 
 
Prijsinformatie:
Prijs per stuk (incl. ketting en verzekerd verzenden):
€ 255,00
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

RAF-ES040 

Voorraad

Relevante producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.