Goud-Verguld-Hebreeuwse-tekst
 


Bezig met laden...
visibility

Hangertje met de Hebreeuwse tekst Shema Yisrael (Hoor Israel...) verguld met geel-goud verguld van de Israelische ontwerpster Marina

34,95

visibility

Hangertje van zilver verguld met geelgoud met de Hebreeuwse tekst: 'Ani ledodi wedodi li' (Ik ben van mijn Geliefde en mijn Geliefde is van mij)

34,95

visibility

Shema Yisrael hanger, ronde hanger met schulprand waarop in Hebreeuwse letters het Shema Yisrael (Hoor Israel) staat geel-goud verguld van de Israelische ontwerpster Marina

59,95


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Let op voor aangepast verzenden tijdens de vakantieperiode:

Zoals iedereen willen ook wij het in de vakantieperiode een beetje rustiger aan doen. Dat betekent voor u dat pakketjes in de maand juli minder vaak verstuurd zullen worden.
Dit zal zijn 1 x begin van de week en 1 x aan het eind van de week, meestal maandag en donderdag maar dat kan variëren. Ook kan het zijn dat vragen per mail iets langer op antwoord zullen moeten wachten. 
In de week van 30 juni t/m 7 juli worden er echter alleen op maandag 29 juni pakketten verzonden. Bestellingen die in die week geplaatst worden, zullen verstuurd worden op woensdag 8 juli. Onze excuses als u hierdoor ongemak ervaart en wij danken u voor uw begrip.