Seder-Schotels
 


Bezig met laden...
visibility

Seder schaal van melanine (kunsstof) met mooie blauwe decoratie. De namen van gerechtjes staan in het Hebreeuws en Engels vermeld.

24,95

visibility

Seder schaal, prachtige luxe Sederschotel in zijdeachtige tinkleur. Bij elke uitsparing staat in Hebreeuws het gerechtje dat belangrijk is voor de Seder maaltijd.

39,95

visibility

Seder schaal van gehard glas met mooie blauwe decoratie. De namen van gerechtjes staan in het Hebreeuws en Engels vermeld.

39,95

visibility

Mooie Seder schaal in zilverkleur (nikkel) met opstaand schulprandje en neutrale, sierlijke decoratie

39,95

visibility

Seder schaal van gehard glas met mooie decoratie in bruintinten. De namen van gerechtjes staan in het Hebreeuws en Engels vermeld

39,95

visibility

Grote Seder schaal van gehard glas met neutrale gebroken wit/creme kleurige decoratie. De namen van gerechtjes staan alleen in het Hebreeuws vermeld.

44,95

visibility

Set van Sederschaal met Matzeschotel handbeschilderd door een kunstenaar in zilvertinten

89,00


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Let op:
Vanaf vrijdag 1 juli t/m maandag 25 juli worden er geen bestellingen verzonden. U kunt dan ook geen bezoek aan de winkel brengen of bestellingen afhalen en wij zijn niet telefonisch of via de mail bereikbaar. Bestellingen plaatsen kan gewoon. vanaf dinsdag 26 juli wordt de achterstand zo spoedig mogelijk weggewerkt.