Bezig met laden...
visibility

Seder schaal van gehard glas met mooie blauw/witte decoratie. De namen van gerechtjes staan in het Hebreeuws en Engels vermeld.

34,95

visibility

Mooie Seder schaal, verzilverd. Bij elke uitsparing staat in Hebreeuws het gerechtje dat belangrijk is voor de Seder maaltijd.

34,95

visibility

Seder schaal in zijdeachtige tinkleur. Bij elke uitsparing staat in Hebreeuws het gerechtje dat belangrijk is voor de Seder maaltijd.

34,95

visibility

Seder schaal van gehard glas met wit 'kant' motief. De namen van gerechtjes staan in het Hebreeuws en Engels vermeld

34,95

visibility

Seder schaal van Armeens aardewerk. De namen van gerechtjes staan in het Hebreeuws en Engels vermeld

37,50

visibility

Prachtige Seder schaal, verzilverd. Bij elke uitsparing staat in Hebreeuws het gerechtje dat belangrijk is voor de Seder maaltijd.

39,95

visibility

Prachtige Seder schaal, verzilverd, voorzien van een sierlijke rand met bloemmotief. Bij elke uitsparing staat in Hebreeuws het gerechtje dat belangrijk is voor de Seder maaltijd.

39,95

visibility

Seder schaal, prachtige luxe Sederschotel in zijdeachtige tinkleur. Bij elke uitsparing staat in Hebreeuws het gerechtje dat belangrijk is voor de Seder maaltijd.

39,95

visibility

Seder schaal van gehard glas met mooie decoratie van granaatappeltjes en 6 losse schaaltjes. De namen van gerechtjes staan in het Hebreeuws en Engels vermeld

39,95

visibility

Mooie Seder schaal, verzilverd. Bij elke uitsparing staan in Hebreeuws en Engels de verschillende onderdelen van de Sedermaaltijd vermeld

39,95

visibility

Seder schaal Granaatappel van gehamerd metaal met rode emaille, de namen van gerechtjes staan in het Hebreeuws en Engels vermeld

69,95

visibility

Seder schaal van Armeens aardewerk in blauw/wit met losse cupjes voor de verschillende onderdelen van de maaltijd

69,95

visibility

Handgemaakte grote Seder schotel in warm rood/goud dessin uit de collectie van Lily Art

79,95

visibility

Handgemaakte grote Seder schotel in granaatappel dessin uit de collectie van Lily Art

79,95

visibility

Set van Sederschaal met Matzeschotel handbeschilderd door een kunstenaar in zilvertinten

89,00


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Let op:
Vanwege de komende feestdagen heeft PostNL het erg druk. Op maandag 2 december heeft PostNL een grote landelijke storing gehad waardoor de bezorging van uw bestelling wellicht wat vertraging op kan lopen. Advies voor de hele decembermaand is: BESTEL OP TIJD! om teleurstelling te voorkomen. Wij zullen zorgen dat uw pakket op tijd aangeboden wordt bij PostNL, maar moeten het daarna uit handen geven.