Ringen

Onze zeer bijzondere ringen met Hebreeuwse Bijbelteksten zijn met de hand gemaakt en om die reden ook allemaal verschillend. Ze zijn van zilver met accenten van meestal 9 karaats goud. De teksten zijn uit de Bijbel of het zijn bijzondere zegeningen. De bredere ringen bevatten meer goud en/of zilver, zijn bewerkelijker en zijn daardoor vanzelfsprekend ook duurder. Het bandje met de Hebreeuwse tekst kan soms draaien en bepaalt ook mede de prijs. Spinning ring is een term die in dit verband in Israël gebruikt wordt.
Van de modellen op de foto's is er minstens 1 op voorraad in de aangegeven maat. Mocht het ontwerp van uw voorkeur niet op voorraad zijn, dan kunnen we altijd enkele modellen bijstellen in Israël. Een prachtig cadeau voor uw geliefde. Een ring als deze zult u niet vaak elders zien, ze zijn namelijk redelijk uniek. 

Wel leuk om te weten: in Israël doen dit soort ringen vaak dienst als trouwring. Heeft u nog vragen voordat u wilt bestellen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.


Tip: voor het eenvoudig bepalen van uw ringmaat, klik hierRingen Hebreeuwse tekst & Joodse it

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies