(Artikelnr: RAF-SJ078)
Een bijzonder handgemaakt zilveren hangertje met een replica oude halve shekel muntjes uit de tijd van Yeshua (33-70 na Chr.) Aan de ene kant staat een granaatappeltakje met 3 granaatappeltjes en in oud Hebreeuws 'Heilig Yerushalayim' en aan de andere kant een schaal op voet met in oud Hebreeuws 'Halve Shekel' en een Aleph die het eerste jaar van de 'Joodse opstand' markeert. Dit soort muntjes zijn gevonden bij het 'Temple Shifting Operation' waarbij de oude aarde rond het Tempelplein in detail gezeefd is op zoek naar kleine schatten. Een bijzonder ontwerp dat een prachtige set vormt met de bijpassende oorbellen uit dezelfde collectie, maar ook heel goed solo gedragen kan worden door zowel dames als heren. Voor de oorbellen klik hier!

Het hangertje heeft een afmeting van 2 x 1,5 cm en aan de ketting heeft het een totale hoogte van 2,9 cm. Het hangertje wordt geleverd aan een bijpassende glanzend geslepen zilveren ketting van 44 cm. Mocht u een andere maat ketting nodig hebben, neemt u dan gerust contact met ons op.

Let op: Behandel uw sieraden altijd met zorg, ook als er geen Romeins Glas, Jeruzalemsteen, Eilatsteen of andere (half)edelstenen in verwerkt zijn. Om beschadigingen te voorkomen en de glans te waarborgen wordt zwemmen, douchen en sporten met de sieraden afgeraden. Ook adviseren wij u uw waardevolle sieraden 's nachts af te doen.  

 
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk :
€ 139,00
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

RAF-SJ078 

Voorraad

Relevante producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.