(Artikelnr: SVIKB-1)
De Joodse keuken van de schrijfster Marlena Spieler is een compleet naslagwerk waarin zowel de geschiedenis van de gerechten als de recepten een rol hebben. Het uitgebreid overzicht van Joodse voedingsmiddelen geeft veel informatie over de betekenis van de ingrediënten en de regels omtrent het gebruik hiervan. In dit prachtige boek vindt u dus ook veel informatie over de Joodse spijswetten. Wanneer is iets kosher en wanneer niet? Het boek bevat meer dan 150 traditionele recepten van de vele diverse Joodse gemeenschappen uit de hele wereld, zoals Oost-Europa, de Verenigde Staten, Noord Afrika en India.  Maar waar het natuurlijk om gaat is het heerlijke eten. Met de uitgebreide en duidelijk beschreven recepten bent u in staat heerlijke traditionele Joodse gerechten te bereiden. Vaak staat bij de gerechten vermeld bij welke Bijbelse Hoogtijdagen de gerechten meestal op tafel komen. Ook basisrecepten voor bijvoorbeeld Challe (het tradionele Shabbatsbrood) en gebak komen aan de orde. Een boek vol foto's waar u veel plezier aan zult beleven.
De Joodse Keuken is een compleet (grotere) vernieuwde uitgave van de Minibijbel Joodse Keuken met als voordeel een grotere letter, dus beter leesbaar. De inhoud van de uitgave is echter hetzelfde.

De Californische Marlena Spieler is een auteur van meer dan zeventig kookboeken. Daarnaast is ze columnist en werkt ze voor radio en televisie. 

ISBN: 978 90 483 1956 5
Formaat: 28 x 21,5 cm
paperback uitgave
256 pagina's 
 
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 17,50
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

SVIKB-1 

Voorraad

Relevante producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.