(Artikelnr: RAF-RA576)
Prachtig dit heel speciale hangertje! Het is namelijk een exacte kopie van dit soort hangertjes die bij archeologische opgravingen in israel zijn gevonden, welke waarschijnlijk dateren uit de tijd van Yeshua. Rafael heeft niet alleen de vorm van het hangertje identiek nagemaakt, maar ook de oud Hebreeuwse tekst exact gekopieerd. Er staat: 'Yewarechecha Adonai weyismerecha. Yaer Adonai panav eleicha vichoenecha' Wat betekent: 'De Here zegene en behoede u. De Here verlichte Zijn aangezicht over u en zij u genadig.' Een kleine Davidster vormt het oogje voor de ketting.  Zowel geschikt voor dames als voor heren. 

Het hangertje heeft een afmeting van 4 x 0,8 cm en wordt geleverd met een ketting van 44 cm. Mocht u een andere maat ketting nodig hebben, neemt u dan gerust contact met ons op.

Let op: Behandel uw sieraden altijd met zorg, ook als er geen Romeins Glas, Jeruzalemsteen, Eilatsteen of andere (half)edelstenen in verwerkt zijn. Om beschadigingen te voorkomen en de glans te waarborgen wordt zwemmen, douchen en sporten met de sieraden afgeraden. Ook adviseren wij u uw waardevolle sieraden 's nachts af te doen.  

 
Prijsinformatie:
Prijs per stuk :
€ 120,00
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

RAF-RA576 

Voorraad

Relevante producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.