(Artikelnr: UK52240)
Ze zijn er in twee verschillende afmetingen en zitten per 9 verpakt. Er horen een soort drijvertjes bij die u in de olie kunt leggen om de vlammen te regelen. (Zie foto's) Deze zijn 4,5 cm hoog en voor een wat kleinere Menorah. De doorsnee van het smalle gedeelte aan de onderkant is 1,3 cm. Bovenaan hebben ze een doorsnee van 2,3 cm. Glaasjes voor ongeveer 4/5 vullen met olijfolie (brandt ongeveer 2,5 uur)

Waarschuwing: Gebruik zuivere olijfolie en geen lampolie (Lampolie geeft een steekvlam)
Tip: Laat de schijfjes een uur à anderhalf uur in de olie rusten alvorens ze aan te steken. Het lontje raakt dan doordrenkt met olie waardoor er een mooier vlammetje ontstaat.

Opmerking: Vanwege de kwetsbaarheid van dit artikel worden de glaasjes extra gecontroleerd op breuk voor verzending. Wij verpakken ze goed en ze gaan heel de deur uit, maar tijdens de verzending sneuvelt er wel eens eentje. Wij adviseren u een een reservesetje te bestellen zodat u zeker genoeg glaasjes hebt voor uw kandelaar. Helaas geven wij geen garantie meer op breukvrije verzending!
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per set van 9:
€ 7,95
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

UK52240 

Voorraad

Relevante producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.