Deze ketting met Figaro schakeltjes van 2,3 mm breed heeft een cartiersluiting, zoals op de tweede foto. De foto's zijn sterk ingezoomd om u een indruk te geven van het soort schakeltjes, hierdoor oogt de ketting wellicht grover dan hij eigenlijk is. In werkelijkheid is het een mooie redelijk fijne ketting die geschikt is voor kleine tot medium grote hangertjes, maar vanwege de bijzondere uitstraling kunt u deze schakelketting eventueel ook zonder hanger dragen. Zie op de derde foto het pijltje links bovenaan wat er bedoeld wordt met 2,3 mm breed.  

De afbeelding met lengtes van kettingen is slechts een indicatie. Hoe de ketting valt is sterk afhankelijk van uw postuur. U kunt de gewenste lengte eventueel bepalen met behulp van een centimeterband om uw hals op de gewenste hoogte. De ketting is leverbaar in de lengtes 46, 50, en 55 cm.

 
Foto('s):
Opties:
Velden met een * zijn verplichte velden
Prijsinformatie:
Prijs per stuk (vanaf prijs):
€ 19,95
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

SVI-FI-3 

Relevante producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.