Wenskaarten-van-de-Israelische-kunstenares-Amy-Myers-Sheetreet
Wenskaarten van de Israelische kunstenares Amy Myers-Sheetreet

Amy Myers-Sheetreet is een Messiasbelijdende Joodse kunstenares met een bijzonder talent. In haar huis in Haifa schildert ze prachtige afbeeldingen met Bijbelse thema's. Elke afbeelding van haar hand heeft een diepere betekenis en is het bestuderen waard. Hoe langer je een schilderij bekijkt, hoe meer kleine details je ontdekt. Amy's werk is geïnspireerd door de Bijbel. Meestal is met fijne hand de Hebreeuwse Bijbeltekst en de Engelse vertaling verwerkt. 

Van het werk van Amy zijn wenskaarten gemaakt die voor velen een bemoediging zullen zijn. De wenskaarten zijn natuurlijk een stuk kleiner dan de oorspronkelijke afbeeldingen, maar stuk voor stuk kleine schilderijtjes. Ze zijn allemaal 15 x 11 cm. Wij vinden Amy's kaarten een aanwinst voor onze collectie en wij hopen natuurlijk dat u het met ons eens zult zijn.  

 


 


Bezig met laden...
visibility

Wenskaart uit Israel: Psalm 30:5, 's Morgens is er gejuich.

3,50

visibility

Wenskaart-uit-Israel, Ex.15:26 want Ik ben de HEERE, ben uw Heelmeester

3,50

visibility

Wenskaart-uit-Israel, Gen.16:13 Heb ik hier dan Hem gezien Die naar mij omgezien heeft?

3,50

visibility

Wenskaart-uit-Israel, Lukas 12:7 wees dan niet bevreesd: u gaat veel musjes te boven.

3,50

visibility

Wenskaart-uit-Israel, Num.6:24-26 De HEERE zegene en behoede u...

3,50

visibility

Wenskaart-uit-Israel, Halleluja Num.6:24-26 De HEERE zegene en behoede u...

3,50

visibility

Wenskaart-uit-Israel, 2 Cor.5:17 Daarom, als iemand in Christus is, is hij een nieuwe schepping: het oude is voorbijgegaan, zie, alles is nieuw geworden

3,50


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Let op voor aangepast verzenden tijdens de vakantieperiode:

Zoals iedereen willen ook wij het in de vakantieperiode een beetje rustiger aan doen. Dat betekent voor u dat pakketjes in de maand juli minder vaak verstuurd zullen worden.
Dit zal zijn 1 x begin van de week en 1 x aan het eind van de week, meestal maandag en donderdag maar dat kan variëren. Ook kan het zijn dat vragen per mail iets langer op antwoord zullen moeten wachten. 
In de week van 30 juni t/m 7 juli worden er echter alleen op maandag 29 juni pakketten verzonden. Bestellingen die in die week geplaatst worden, zullen verstuurd worden op woensdag 8 juli. Onze excuses als u hierdoor ongemak ervaart en wij danken u voor uw begrip.