Wenskaarten-van-de-Israelische-kunstenares-Amy-Myers-Sheetreet
Wenskaarten van de Israelische kunstenares Amy Myers-Sheetreet

Amy Myers-Sheetreet is een Messiasbelijdende Joodse kunstenares met een bijzonder talent. In haar huis in Haifa schildert ze prachtige afbeeldingen met Bijbelse thema's. Elke afbeelding van haar hand heeft een diepere betekenis en is het bestuderen waard. Hoe langer je een schilderij bekijkt, hoe meer kleine details je ontdekt. Amy's werk is geïnspireerd door de Bijbel. Meestal is met fijne hand de Hebreeuwse Bijbeltekst en de Engelse vertaling verwerkt. 

Van het werk van Amy zijn wenskaarten gemaakt die voor velen een bemoediging zullen zijn. De wenskaarten zijn natuurlijk een stuk kleiner dan de oorspronkelijke afbeeldingen, maar stuk voor stuk kleine schilderijtjes. Ze zijn allemaal 15 x 11 cm. Wij vinden Amy's kaarten een aanwinst voor onze collectie en wij hopen natuurlijk dat u het met ons eens zult zijn.  

 


 


Bezig met laden...
visibility

Wenskaart uit Israel: Psalm 30:5, 's Morgens is er gejuich.

3,50

visibility

Wenskaart-uit-Israel, Ex.15:26 want Ik ben de HEERE, ben uw Heelmeester

3,50

visibility

Wenskaart-uit-Israel, Gen.16:13 Heb ik hier dan Hem gezien Die naar mij omgezien heeft?

3,50

visibility

Wenskaart-uit-Israel, Num.6:24-26 De HEERE zegene en behoede u...

3,50

visibility

Wenskaart-uit-Israel, Halleluja Num.6:24-26 De HEERE zegene en behoede u...

3,50


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Wegens omstandigheden worden er vanaf vrijdag 25 juni t/m zondag 18 juli géén pakketten verstuurd. U kunt gewoon bestellen, maar houd alstublieft rekening met een lange levertijd. Ook per mail en telefonisch zijn wij dan niet bereikbaar. Na 18 juli wordt de achterstand zo snel mogelijk weggewerkt.