(Artikelnr: CN010)
Deze drijvertjes kunt u in de lampolie glaasjes leggen om de vlammetjes te regelen. Op het doosje staat 1/3 van het lontje boven het schijfje, terwijl 2/3 in de olie hangt. Mooier vlammetje krijgt u als u de helft boven het schijfje laat uitsteken en de helft in de olie hangt. U kunt de schijfjes het beste een uur à anderhalf uur in de olie laten rusten (kurkzijde onder en alumiumfolie zijde boven) alvorens de lontjes aan te steken, dan zuigt het lontje zich vol met olie en gaat hij niet zo gauw uit. De drijvertjes zijn verpakt per 50 in een soort luciferdoosje.

Waarschuwing: Gebruik zuivere olijfolie en geen lampolie (Lampolie geeft een steekvlam), hoe zuiverder de olie hoe beter het resultaat! 
Tip: Laat de schijfjes een poosje in de olie rusten alvorens ze aan te steken. Het lontje raakt dan doordrenkt met olie waardoor er een mooier vlammetje ontstaat.
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per doosje:
€ 4,95
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

CN010 

Voorraad

Relevante producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.