(Artikelnr: BK00NIK01IS)
Ivriet in Sjoel is in eerste instantie een vervolg op de serie 'Hoi ik lees Ivriet' en 'Hoi ik schrijf Ivriet'. Het is een methode voor iedereen vanaf 6 jaar die graag meer wil weten over de betekenis van veelgebruikte Hebreeuwse woorden in het Jodendom. In beginsel bedoeld voor Bar en Bat Mitswa leerlingen, maar daarnaast geschikt voor iedereen die op een gemakkelijke manier de Sjoeldienst of de Sidoer wil leren begrijpen zonder al te veel aandacht voor de grammatica. 

Een scherp uitgedachte lesmethode waarbij het draait om het 'worteltrekken' van de stamletters. Kent men eenmaal de stam/wortel van een Hebreeuws woord dan is het ongeveer vertalen van een Hebreeuws woord met dezelfde stamletters niet moeilijk meer. 

Door bovendien de quizlet app te downloaden kunnen woorden die vaak gebruikt worden gemakkelijk geoefend worden. 

Daarnaast is er nog een leuke tool: door de QR-code aan het begin van de lessen te scannen kunnen bekende liederen, gebeden en/of tekstgedeelten beluisterd worden. Voorbeelden hiervan zijn: Lecha Dodi, het Shema, Adon Olam of de berachot voor de Torah. Kortom een zeer leerzaam boek met veel tips en tricks.

Afmeting: 27,5 x 21,5 x 0,5 cm
Aantal pagina's: 136
Auteurs: Henny van het Hoofd, Matty van Eldik en Liesbeth Aussen
Isbn: 978-94-90327-03-3

 
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 17,50
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

BK00NIK01IS 

Voorraad

Relevante producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.