Menorah kaarsjes zijn er in diverse lengtes en diktes. Ze zijn geschikt voor veel Menorahs en Chanukah Menorahs met een kleinere cup. Voor de ene kandelaar zullen ze wat bijgeslepen moeten worden omdat ze nog te dik zijn. Voor de andere kandelaar zijn ze misschien wat aan de dunne kant. Dit laatste is op te lossen door er aluminium cupjes voor normale kaarsen of aluminiumfolie omheen te draaien of eerst kaarsenvet in de cup te druppelen en de kaarsjes in het nog zachte kaarsenvet te plaatsen. (zo doet men dat in Israël ook) U kunt kiezen voor de kaarsjes met de doorsnee die het best passend is bij uw kandelaar. 
Let op: de kaarsjes zijn handgemaakt, zo precies mogelijk gemeten, maar kunnen qua maat wat afwijkend zijn. Ook worden ze door onze leverancier soms bij verschillende fabrieken ingekocht waardoor de verpakking er anders uit kan zien dan op de foto. 
 
Foto('s):
Opties:
Prijsinformatie:
Prijs per doosje (hoeveelheid staat vermeld in het keuzemenu):
€ 4,25
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

CN008 

Relevante producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.