(Artikelnr: MN051G)
Deze medium maat Menorah is een kleinere uitvoering van de MN015 uit onze collectie en een vrijwel identieke kopie van de Tempel Menorah die in Jeruzalem vlak bij de Muur onder bewaakt glas staat opgesteld. De Jeruzalem Tempel Menorah is een replica van de Menorah die vroeger in de Tempel gebruikt werd. Hij is groot en zeer waardevol omdat hij overtrokken is met goud vandaar dat hij onder gewapend glas staat te wachten tot de Tempel herbouwd is om weer in gebruik genomen te worden. Deze Menorah is van zwaar koper overtrokken met dik bladgoud. 

In Israël is de Menorah een symbool en is men niet gewend er kaarsen in te branden. Het is het symbool dat op zichzelf al staat voor licht brengen in de wereld. Passende kaarsen zijn dan ook altijd zeer moeilijk te vinden voor een Menorah. Wanneer u toch bijpassende kaarsen in de Menorah wilt, kunt u het beste kiezen voor de Menorah kaarsjes die per 16 verpakt zitten. Dit is de enige maat die redelijk past, al moet u ze nog wel vastsmelten met kaarsenvet of met aluminiumfolie.
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 425,00
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

MN051G 

Voorraad

Relevante producten
Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.